Xiaomi QCY T6 Black

1020

Νέο προϊόν

20,00 € με Φ.Π.Α

QCY T6 Sports Bluetooth IPX4 Αδιάβροχα ακουστικά με βάση φόρτισης - Μαύρα (Xiaomi)

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

share

Το νέο Xiaomi QCY T6 διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής ποιότητας, τεχνολογία υψηλής ανάλυσης χωρίς απώλειες, με απίστευτη ποιότητα ήχου, σταθερά μπάσα και καθαρά πρίμα. Το T6 έχει εργονομικό σχεδιασμό, είναι άνετα στη χρήση και έχουν σχεδιασμό earhook ώστε να μην πέφτουν από τα αυτιά σας.

Κάθεται βολικά σε οποιοδήποτε τύπου αυτιού και δεν πέφτει καθ’ όλη την διάρκεια της άσκησης σας. Με εξαιρετικό μπάσο και με την τεχνολογία Noise Cancellation σας επιτρέπει να αποσπάτε την προσοχή σας από τον πολυάσχολο και θορυβώδη κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ακουστικό υποστηρίζει τρεις μεθόδους σύνδεσης, δύο ακουστικά στα αυτιά, μόνο ένα ακουστικό στο αυτί και από ένα ακουστικό στο κάθε αυτί συνδεδεμένο σε διαφορετικό κινητό!

Η θήκη του QCY T6 είναι μικρή αν και έχει μεγάλη μπαταρία. Είναι εύκολο να τα τοποθετήσετε στην τσέπη σας και να τα μεταφέρετε ενώ ταξιδεύετε επίσης. Στο μπροστινό μέρος της θήκης, υπάρχει μια μόνο λυχνία LED. Έχουν μπαταρία 60 mAh και η θήκη της έχει μέγεθος μπαταρίας 600 mAh. Τα ακουστικά μπορούν να παρέχουν διάρκεια ζωής μπαταρίας 6 ωρών και περίπου 30 ώρες όταν συμπεριλαμβάνετε τη θήκη.

Τα Touch κουμπιά για τον έλεγχο της αναπαραγωγής μουσικής και τη διαχείριση κλήσεων καθιστά τη ζωή πολύ πιο βολική. Μπορείτε να ελέγξετε τα ακουστικά με την αφή σας. Πρέπει να πατήσετε δύο φορές μόνο για αναπαραγωγή / παύση μουσικής και για απάντηση / τερματισμό μιας κλήσης. Η παράβλεψη μιας κλήσης απαιτεί να πατήσετε παρατεταμένα οποιοδήποτε ακουστικό. Μετάβαση στο επόμενο κομμάτι απαιτείται να πατήσετε το δεξί ακουστικό για 2 δευτερόλεπτα, ενώ το ίδιο στο αριστερό ακουστικό επιστρέφει σε προηγούμενο κομμάτι.

Χαρακτηριστικά:

Μοντέλο:  Xiaomi QCY-T6
Έκδοση Bluetooth: V5.0
Απόσταση Bluetooth: 10M
Χρόνος ομιλίας: 5.5H
Χωρητικότητα μπαταρίας βάσης: 600mAh
Τρόπος επικοινωνίας: ασύρματο
Κουμπί ελέγχου: Ναι
Έλεγχος έντασης: Ναι
Ενεργή ακύρωση θορύβου: Ναι
Τύπος βύσματος: Ασύρματο
Ευαισθησία: 120dB
Εύρος απόκρισης συχνότητας: 20-20000Hz
Αντίσταση: 32 ohm
Αδιάβροχο: Ναι
Υποστήριξη Apt-x: Ναι

Περιεχόμενο:
1 x Ζευγάρι Xiaomi QCY T6
1 x Βάση Φόρτισης
1 x Καλώδιο Φόρτισης
1 x Εγχειρίδιο Χρήσης

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: